• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Har lavet aftale med klubben: Må ikke forhandle nu

Foto: Getty Images

Danske Casper Nielsen er særdeles eftertragtet, da han er regnet for at være en af de bedste spillere i den belgiske række.

Af Kenneth Jensen

De ligger ikke længere nummer et i den bedste belgiske række, så der skal hjælp til i de sidste par runder i Jupiler League, hvis Union Saint-Gilloise skal vinde mesterskabet.

Aktuelt har den lille oprykkerklub tre point op til Club Brugge, der fører rækken.

Og netop Club Brugge er - sammen med italienske SS Lazio - blevet rygtet interesseret i den danske midtbanestjerne Casper Nielsen, der er en af de bedste spillere i Belgien. I denne sæson har danskeren været så god, at han også er blevet indkaldt til A-landsholdet og i øvrigt også har fået sin debut.

Planen lader til at være at sælge den tidligere OB- og EfB-spiller, der nok også gerne prøver sig af i en større liga og en større klub, hvor han kan score et kæmpe lønhop.

Men Casper Nielsen, ja, han må vente med at forhandle.

Det er Het Laaste Nieuws, der skriver, at spillerne og klubben har aftalt, at man på nuværende tidspunkt overhovedet ikke taler transfer eller forhandler. I stedet vil man jagte det mesterskab, men nu nok ser ud til at have formøblet efter at have vundet grundspillet, og dermed må interesserede klubber vente et par runder endnu. 

Casper Nielsen, 28 år, har to år igen af aftalen med Union Saint-Gilloise, men det kunne nok være et fint tidspunkt at sælge nu, da man kan score et stort millionbeløb.

Danskeren siges at være interesseret i at komme til udlandet.

Nielsen er ikke den eneste dansker, der kan forlade Union Saint-Gilloise denne sommer, da Jonas Bager har kontraktudløb og ikke får forlænget sin aftale i klubben.

Bager har spillet en del på det seneste og får nok ikke svært ved at finde en ny klub.