• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Overraskelse i Holland: Dansker forlænger aftalen

Foto: Getty Images

Hollandske Vitesse jubler, for dansk stopper bliver et år mere i klubben.

Af Kenneth Jensen

Han er udlejet fra italienske Fiorentina og skulle tilbage til Italien denne sommer, men Fiorentina, Jacob Rasmussen og Vitesse er blevet enige om at forlænge samarbejdet.

Det fremgår af Vitesses hjemmeside.

Dermed kan den 23-årige dansker, der har været særdeles vigtig for Vitesse i denne sæson, se frem til en ny sæson med masser af spilletid og dermed også erfaring. Det er lidt en overraskelse, at parterne har forlænget, da det var ventet, at han ville vende tilbage og konkurrere om spilletid i Italien.

Danskeren fik dog ikke meget spilletid i Fiorentina, da han skiftede til klubben for tre år siden, og han har de senere år været udlejet til Empoli, Erzgebirge Aue og altså Vitesse.

I denne sæon har det tidligere OB-talent spillet 28 ligakampe og fem gange i pokalturneringen, hvor Vitesse tabte finalen til Ajax for en måneds tid siden. En finale, Rasmussen så rødt i.

Jacob Rasmussen siger:

- Vitesse har overgået mine forventninger. Faciliteterne og fodboldvisionen, men frem for alt folkene i og omkring klubben. Alt handler om at resultater, og det en fin belønning, at vi skal i Europa. Det var mit mål, da jeg kom til Vitesse, siger danskeren blandt andet til Vitesses hjemmeside.

Også Vitesse er glad - klubbens tekniske direktør kalder danskeren for en fremragende spiller.

Klubben sluttede som nummer fire i rækken og tabte altså pokalfinalen, så det har i sandhed været en fin sæson for Vitesse, der ikke er fast bestanddel af toppen i hollandsk fodbold.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020