• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Jacob Quvang

Ikke overbevist om Riemer: Er det for at skabe ro?

Foto: Getty Images

Den belgiske sportsjournalist kan ikke se, hvorfor det var nødvendigt for RSC Anderlecht at forlænge aftalen med danske Brian Riemer.

Af Jacob Quvang

Brian Riemer har gang i et rigtig spændende danskerprojekt i RSC Anderlecht, og det er også tydeligt, at klubben har stor tiltro til sin danske cheftræner. 

For i sidste uge forlængede parterne Riemers kontrakt, så den nu løber til 2026. 

Det er dog ikke alle, som klapper i hænderne over den beslutning. I det belgiske program Extra Time stiller sportsjournalisten Peter Vandenbempt i hvert fald spørgsmålstegn ved det. 

- Er det ikke bare for at skabe ro og for at undgå bøvl og spørgsmål, som bliver stillet hver uge? Spørger han, mens han fortsætter. 

- Jeg kan ikke forestille mig, at Anderlecht har skrevet en kontrakt med ham, som vil koste dem mange penge, hvis han bliver fyret. Det vil ikke være en god politik, siger han til programmet.

Vandenbempts kollega, Youri Mulder, der er fodboldtræner, er ikke lige så kritisk om forlængelsen. 

- Du skal jo begynde at snakke på et tidspunkt, når du har en kontrakt, som udløber. Hvorfor vil du vente, hvis du er overbevist om, at Riemer skal forblive træner? 

Vandenbempt kan ikke se, hvorfor Anderlecht skulle være overbevist om, at Riemer er den rette også så langt ude i fremtiden, og her svarer Mulder, at tingene i klubben ser bedre ud nu end for seks til syv år siden. 

Brian Riemer har fået en glimrende sæsonstart, og man er placeret på andenpladsen efter de første otte spillerunder. Man har dog spillet uafgjort i de tre seneste kampe.