Inden exit: Riddersholm var i spil til stort job
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Benelux

Inden exit: Riddersholm var i spil til stort job

Glen Riddersholm er færdig i belgiske KRC Genk efter godt et halvt år, og nu kommenterer han på afskeden og løfter sløret for, at han havde en stor mulighed.

Glen Riddersholms første udlandseventyr som træner er slut efter syv måneder.

Fredag formiddag meddelte den belgiske klub KRC Genk på sin hjemmeside, at samarbejdet med den danske assistenttræner ikke fortsætter.

- KRC Genk siger farvel til Glen Riddersholm. Danskeren blev i begyndelsen af ​​november tilføjet trænerstaben som assistent. Klubben har undersøgt, om Glen kunne forblive i klubben i en anden rolle, men det sker ikke.

Glen Riddersholm blev ansat som assistenttræner tilbage i november under John van den Brom, som kort efter blev fyret. Danskeren fortsatte under den efterfølgende træner, men siden er Wouter Vrancken blevet ansat, og her kunne der ikke findes plads til Riddersholm.

- Timing er alt i fodbold! Betingelserne har ikke være lette. Der har været en del turbulens. Der kommer en ny cheftræner [Wouter Vrancken, red.], som sætter sit eget team. Dem ønsker jeg al mulig held og lykke, skriver Glen Riddersholm på sin Twitter-profil.

Ligesom klubben skriver, så fortæller den 50-årige dansker også, at KRC Genk og han selv forsøgte at finde en løsning hvori Glen Riddersholm indgik.

- Vi har i 14 dage været i dialog om en mulighed som teknisk direktør. Jeg ville dog fortsat gerne kunne kombinere det med at være på græsset og tæt på spillet. Jeg tager meget med herfra og føler mig rustet og klar til nye og spændende udfordringer, skriver han.

Glen Riddersholm har tidligere været cheftræner i FC Midtjylland, AGF og SønderjyskE. Inden skiftet til Genk var han fodboldekspert på TV3 Sport.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.