- Jeg tror, at han helst ville være kommet til FCK
Foto: Getty Images
Benelux

- Jeg tror, at han helst ville være kommet til FCK

Ifølge Discovery-ekspert er det mest sandsynligt, at Thomas Delaney helst ville have skiftet til FC København, og at danskeren måtte vælge 'det næstbedste' i Anderlecht.

Mange FC København-fans havde drømt om en Thomas Delaney-retur denne sommer, men klubbens tidligere kaptajn har nu i stedet skrevet under med belgiske Anderlecht. 

Ifølge Discovery-ekspert Mikkel Bischoff er det mest sandsynligt, at den danske midtbaneprofil selv havde foretrukket en retur til København. 

- Jeg tænker, at han helst ville være kommet hjem til FC København, men at det bare ikke rigtig kunne lykkes. At FC København måske ikke rigtig var helt varme på ham. Og så vælger han det næstbedste i Anderlecht, siger Mikkel Bischoff. 

- Også selvom den belgiske liga selvfølgelig er bedre, og selvom Anderlecht næsten er et lige så godt hold som FC København. 

I Anderlecht kommer Thomas Delaney til at spille i en klub med en dansk chftræner og en dansk sportsdirektør, i form af Brian Riemer og Jesper Fredberg, og ifølge Mikkel Bischoff er det næppe en helt uvæsentlig faktor

- Der er en tryghed i det. Nu har vi så mange danske trænere placeret rundt omkring i Europa. Vi kan også godt se, at der er mange spillere, som måske ikke lykkes, når de er blevet solgt fra Superligaen til en høj hylde, men så kommer de bare nogle andre steder hen. For der er nogle danske trænere, der kender de her spillere indgående, og som stoler på dem, siger Bischoff.

- De danske trænere ved også, at hvis de her danskere spillere kommer ind, så har de en tryghed i forhold til at kunne levere under en dansk træner, som kender dem. 

Se resten af Mikkel Bischoffs analyse af Thomas Delaneys klubskifte i afspilleren over artiklen.