• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Joakim Mæhle afviser transfer: Ville være dumt at forlade holdet

Foto: Getty Images

Den danske højre back Joakim Mæhle har ikke i sinde at forlade Genk denne vinter.

Af Kenneth Jensen

Han er fast mand og blandt de bedste på sit hold, og når januar er forbi, er den 21-årige højre back Joakim Mæhle også at finde i KRC Genk. Det slår danskeren fast over for mediet Voetbalkrant.com.

Den tidligere AaB'er gik på en kort juleferie med en sejr på 3-1 over Jess Thorups Gent, og danskeren var blandt de bedste for sit hold, som han har været det så mange gange tidligere.

Med en førsteplads i Jupiler League og en stor U21-slutrunde til sommer er det også vigtigt med fast spilletid, selv om han dog på U21-landsholdet hovedsageligt spiller andenviolin for Rasmus Nissen Kristensen, der varmer bænken i Ajax.

- Det ville være dumt at forlade holdet nu, hvor vi konkurrerer om mesterskabet og er gået videre i Europa League. Jeg håber ikke, at der er nogen, der skifter, og klubben har da også forlænget et par aftaler, siger danskeren og forklarer:

- Jeg skal ikke være en del af en transfer - vi har en stor mulighed for at opnå noget smukt, så mit fokus er udelukkende på Genk.

Genk fører aktuelt ligaen med 48 point - syv flere end Club Brugge, der ligger nummer to. Der er spillet 21 af 30 runder, og når de 30 runder er færdigspillet, overgår top seks til et mesterskabsspil, som man også kender det fra dansk fodbold. Der spilles 10 kampe i mesterskabsspillet. Forskellen på Belgien og Danmark er, at man i Belgien halverer de point, man tager med over.

Superliga

Mere Superliga

Fokus