Video : Tipsbladet
Benelux

Kan dansker bryde lænkerne? Klubben tæt på afløser

Den danske midtbanespiller Casper Nielsen er fortsat på kontrakt i Union St. Gilloise, men der kan måske snart være godt nyt på vej. "Lænkerne" kan blive brudt snart.

Han vil gerne væk, men indtil videre har han ikke fået lov til at forlade Belgien og Union St. Gilloise.

28-årige Casper Nielsen forsøger efter en strålende sæson at smede, mens jernet er varmt, men lænkerne i Union St. Gilloise har ikke helt været til at bryde for midtbanespilleren, der ikke har fået lov til at skifte til den belgiske mesterklub Club Brugge.

Men måske kan Casper Nielsen se frem til at få sit ønske meget snart - i hvert fald rapporterer belgiske medier, at Union St. Gilloise er tæt på danskerens afsløser.

Det er Het Nieuwsblad, der skriver, at klubben er tæt på en aftale med FC Emmen om 21-årige Oussama El Azzouzi. Han spiller samme position som Casper Nielsen og vil altså kunne hjælpe danskeren videre.

Skiftet til Club Brugge ser dog fortsat svært ud, ligesom den tidligere EfB'er og OB'er selv har afvist at komme til Gent.

Heldigvis kan Casper Nielsen glæde sig over, at der er stor interesse for ham, og at der dermed også er gode muligheder for at blive solgt denne sommer - specielt, hvis Union St. Gilloise får lukket en aftale med El Azzouzi.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her