Video : Tipsbladet
Benelux

Kasper Schmeichel forsvarer udskældt dansker

Kasper Schmeichel forsvarer sin danske cheftræner i Anderlecht, Brian Riemer.

Selvom Anderlecht ligger lunt i svinget til at vinde det belgiske mesterskab, så går klubbens danske cheftræner Brian Riemer ikke fri for kritik i den belgiske presse.

For en uge siden fik han blandt andet varmet ørene af de to fodboldlegender Aad de Mos og Johan Boskamp, der langede ud efter klubbens spilmæssige udtryk under Riemers ledelse.

Læs mere om det HER.

Spørger man Kasper Schmeichel, der til daglig vogter buret for Anderlecht, er den hårde kritik ikke berettiget. 

- Jeg synes, han er en fremragende træner, som fortjener mere kredit, end han får. Han bringer struktur og har en klar idé om, hvor han vil hen, fortæller den garvede keeper til den belgiske avis Het Laatste Nieuws. 

Desuden påpeger den danske målmand, at resultaterne kun er gået en vej, mens Riemer har været ved roret. 

- Han overfører sine ideer med succes. Hvis dette ikke var tilfældet, ville Anderlecht ikke være gået fra 11. til førstepladsen på ét år, fortsætter han. 

Og den danske landsholdsstjerne har da også en god sag, hvad angår resultaterne. 

Som han nævner, blev det nemlig kun til en sølle 11.plads i sidste sæson, mens den belgiske traditionsklub i skrivende stund indtager førstepladsen i Jupiler Pro League.

Og i morgen, søndag, kan man tage et stort skridt mod guldet. 

Her tørner man nemlig sammen med Club Brugge i en sand guld-gyser - de to klubber ligger side om side på førstepladsen med blot to spillerunder tilbage.