Video : Tipsbladet
Benelux

Kenneth Perez revser landsholdsmisere

Kenneth Perez er ikke imponeret over hele sagen omkring Ryan Gravenberch, der selv måtte melde fra til det hollandske U21-landshold.

I de døende sekunder af transfervinduet sikrede Ryan Gravenberch sig sit skifte fra Bayern München til Liverpool.

Midtbanespilleren var knap nok landet i sin nye klub, før han blev udtaget til det hollandske U21-landshold, der skal spille to kvalifikationskampe til EM mod Moldova og Nordmakedonien.

Dén samling afviste 19-årige Ryan Gravenberch at være en del af.

Og det har nu rejst en del kritik af den nytilkommende Bayern München-spiller. Den tidligere hollandske landsholdsstjerne Nigel de Jong har blandt andet været ude at sige, at selv en 14-årig dreng skal forstå, at man ikke bare sådan melder afbud, når man er udvalgt til at skulle repræsentere de hollandske farver. 

Ifølge Kenneth Perez, der har en fortid i hollandsk fodbold, så burde U21-landstræner Michael Reiziger og A-landstræner Ronald Koeman dog have håndteret helt anderledes.

- Det er ikke let at flytte fra et land til et andet. Du har ikke spillet i lang tid i din gamle klub, og du kommer til Liverpool, hvor det er vigtigt at efterlade et godt indtryk.

- Jeg tror, ​​det ville have været mere bekvemt, hvis de havde ringet til ham og sagt: denne gang bliver du ikke udtaget. 

Ryan Gravenberch kan få sin officielle debut i Liverpool efter landsholdspausen, når de møder Wolverhampton på udebane den 16.september.