Foto: IMAGO
Benelux

Kenneth Perez saver rekordkøb midtover: En amatør!

Kenneth Perez saver PSV's rekordindkøb midtover trods en sejr på 5-1.

Kenneth Perez er ikke bange for at svinge pisken, når han er ekspert på hollandsk tv.

I weekenden var han foran mikrofonerne på ESPN, hvor han ønskede at sætte fokus på Hirving Lozano fra PSV. Og det var ikke for det positive, selvom PSV søndag vandt med 5-1 over FC Volendam.

- PSV har virkelig en masse individuel kvalitet undtagen hos Lozano. Jeg aner ikke, hvad han har lavet i de sidste fire eller fem kampe. Han ligner en amatør. Det er helt vildt, fordi jeg er faktisk lidt af en fan af ham, siger Kenneth Perez ifølge voetbalprimeur.

PSV hentede i sommer mexicanske Hirving Lozano retur for et rekordbeløb på omkring 110 millioner kroner. Og selvom Kenneth Perez ikke er begejstret for hans seneste præstationer, så har den danske ekspert fortsat tiltro til ham.

- Han er en anderledes spiller. Han ved, hvad der skal til, og han viser sig frem, når det virkelig gælder. Jeg forventede også meget af ham mod Ajax forleden, men jeg ved bare ikke, hvad det er, jeg har set i de seneste kampe.

På trods af, at Hirving Lozano ifølge Kenneth Perez underpræsterer, så cruiser PSV videre i Eredivisie, hvor man topper tabellen med hele ti point ned til Feyenoord på andenpladsen.

Hirving Lozano var første gang i PSV fra 2017 til 2019, hvor han var en kæmpe profil. I 2018 vandt man mesterskabet med 17 fuldtræffere og 11 assister fra mexicanerens fod.

Efter returen til PSV er det blevet til fem scoringer og to assister i Eredivisie, som man endnu ikke har tabt i i denne sæson. Derfor dufter det også af et mesterskab, som vil være det første, siden Hirving Lozano var i klubben sidst.

Det er faktisk ikke så længe siden, at Kenneth Perez kaldte dommer Joey Kooij for "den dårligste nogensinde." Det trak han dog i land igen med en offentlig undskyldning.