Video : Tipsbladet
Benelux

Opfordring til dansk klubboss: Ring til Eriksen

Christian Eriksen kunne blive den næste dansker i Anderlecht, lyder det fra belgisk kommentator.

Den danske landsholdsspiller Christian Eriksen har i den netop overståede sæson haft svært ved at tilspille sig en fast plads på Manchester United-holdet, og der har været en del forlydender om, at de gerne vil af med ham.

Men hvor skal Eriksen så spille i stedet? Det har den belgiske top-kommentator Frank Raes et bud på. Det fortæller han om i podcasten Midmid Meister, hvor danskerklubben Anderlecht bliver nævnt.

- Det kunne virkelig være noget, hvis han i efteråret af sin karriere vendte tilbage til de lave lande (Benelux-landene red.). Ajax for eksempel, eller Anderlecht. Hvorfor ikke? Den danske forbindelse er der, så jeg ville sige, at han skulle komme, fortæller Raes.

Endvidere husker han også på, at Eriksen ikke længere er den rette til Erik ten Hags planer, ligesom Eriksens sproglige evner bliver nævnt.

- Lysten til at spille fodbold er der stadig. Han taler også stadig perfekt nederlandsk. Jeg vil ringe til Fredberg, fastslår Frank Raes.

Christian Eriksen har da også vist sine evner frem ved EM-slutrunden, hvor han scorede i den første danske gruppekamp mod Slovenien, ligesom han også scorede et forrygende langskudsmål mod Sverige i den næstsidste testkamp før turneringen.

Samlet har Eriksen spillet 72 kampe for United, hvor han har scoret tre mål og lavet 13 assister.

Der er ét år tilbage af Christian Eriksens kontrakt med den engelske storklub.