• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Victor Risager

Klar tale fra Brian Priskes chef: Ikke tilfreds

Foto: Getty Images

Brian Priskes chef erkender, at de ikke er tilfredse med holdets svingende præstationer.

Af Victor Risager

Der har været næsten konstant tvivl om, hvor sikkert Brian Priske sidder i sædet i Royal Antwerp i de seneste uger, og klubbens direktør Sven Jaecques gør over for Gazet van Antwerpen ikke meget for at nedtone spekulationerne.

Royal Antwerp ligger ellers nummer to i den belgiske liga efter 15 spillerunder, men der har været andre ting, der har fået kritikken til at rumstere. 

Blandt andet røg holdet tidligt ud af pokalen, mens de har tabt til STVV og bundholdet Zulte Waregem over den seneste måneds tid. Det - sammen med ustabile præstationer - gør, at ledelsen stadig ikke er helt tilfreds.

- Vi gjorde det godt mod Anderlecht og Club Brugge, men hvis du taber til Zulte Waregem og STVV og bemærker, at du ikke har et konstant spilleniveau, kan man ikke rigtig være tilfreds. Så det er vi heller ikke i dag, siger direktør Sven Jaecques ifølge Gazet van Antwerpen.

Samtidig tilføjer direktøren om presset, danskeren oplever i klubben:

- Med hensyn til presset, fortalte vi ham fra starten, at det ville være der. Så vi gjorde det ikke nemt for ham, men det var klart. Vi sagde straks til ham: det her er Antwerp, det her er det, vi står for, det her er vores formand, og vi har investeret det her. Jeg tror, ​​han undervurderede det pres i starten, men at han nu mærker det.

Sluttelidt lyder det også fra Sven Jaecques, at Brian Priske er en ung træner, der også fortsat skal vende sig til den belgiske liga i forhold til den danske.

Brian Priske og Royal Antwerp skal torsdag aften spille Europa League mod Eintracht Frankfurt. Et nederlag der vil betyde, at de er helt færdige i europæisk regi for den indeværende sæson.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020