• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Klubskifte forude? Hjulsager kommenterer fremtiden

Foto: Getty Images

Andrew Hjulsager har spillet en flot sæson i Belgien, og der vil helt sikkert være interesse for den tidligere Brøndby-spiller til sommer.

Af Ole Hoffskov

Andrew Hjulsager har gang i en glimrende sæson i Belgien for KV Oostende.

Den tidligere Brøndby-spiller har været på banen i 31 ligakampe, og han er blandt andet noteret for 10 assists. Det rækker til en delt tredjeplads på den samlede assistliste i den bedste belgiske række. 

26-årige Hjulsager har i flere kampe båret anførerbindet, så han er helt sikkert en spiller, KV Oostende gerne vil beholde. Danskeren har imidlertid blot et år tilbage af sin kontrakt, så der kan ske ting og sager til sommer.

Hovedpersonen selv vil ikke udstede nogen garantier.

- Jeg taler om næste sæson, når den nuværende er forbi. Hvis man gør det godt, er der altid interesse, men jeg prøver ikke at tænke for meget over det, siger Andrew Hjulsager til Sport Magazine og tilføjer:

- Derudover er der i fodbold altid stor forskel på interesse, og hvad der rent faktisk ligger på bordet. Jeg har valgt kun at forholde mig til det, der ligger foran mig. Da jeg var yngre, lagde jeg en masse planer. I årenes løb har jeg lært, at det er bedre kun at fokusere på præstationen i den kommende kamp. Det lyder som en kliché, men det er på den måde, at man får muligheder.

Andrew Hjulsager har tilbragt de seneste to sæsoner i KV Oostende. Han har tidligere repræsenteret Granada og Celta Vigo udenfor Danmarks grænser.