• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Mads Bye Marboe

Kovending: Frank Arnesen tvinges til pause

Foto: Getty Images

Frank Arnesen stopper midlertidigt i Feyenoord.

Af Mads Bye Marboe

For nogle uger siden skrev hollandske medier, at en infektion i Frank Arnesens knæ ville tvinge danskeren til at sætte sit arbejde i Feyenoord på pause.

Han kaldte selv historierne for "totalt nonsens," men nu oplyser Rotterdam-klubben, at Arnesen midlertidigt stopper som teknisk direktør af helbredsmæssige årsager. Der skrives ikke direkte, at det skyldes en infektion i knæet.

- Franks fysiske tilstand tillader ham ikke at udføre de krævende opgaver, der er forbundet med stillingen som teknisk direktør - især i øjeblikket. Det er nu vigtigt for ham at få noget hvile, så han fuldt ud kan fokusere på at komme sig. Franks helbred er det vigtigste. Vi håber derfor, at han er tilbage til sit gamle jeg hurtigst muligt.

- I den kommende periode vil vi fortsætte ned ad den fodboldtekniske vej, vi allerede er gået. I løbet af det seneste halvandet år har Frank sammen med scoutingteamet lagt et solidt fundament, som vi kan og vil bygge videre på.

- De vil også fortsætte med at støtte ledelsen i den kommende periode. Blandt andet af den grund er vi sikre på, at vi foreløbigt kan håndtere Franks fravær godt, siger daglig leder Dennis te Kloese til klubbens hjemmeside.

Frank Arnesen blev ansat som teknisk direktør i Feyenoord i 2020.