Video : Tipsbladet
Benelux

Magtdemonstration af Skov Olsen: Et one-man-show

Andreas Skov Olsen fortsætter storformen i Belgien.

Det går ganske glimrende for flere af de danske stjerner i belgisk fodbold. 

Kasper Dolberg og Anders Dreyer har været i målform for Anderlecht på det seneste, og onsdag var det så Andreas Skov Olsen, der kom i fokus, da Club Brugge mødte Beerschot i den belgiske pokalturnering. 

Ifølge Het Laatste Nieuws udviklede kampen sig nemlig til et 'one-man-show' fra Andreas Skov Olsen, der noterede sig for to scoringer og to assister i Club Brugges knusende 6-0-sejr. 

Skov Olsen udnyttede en kæmpe foræring til at bringe Club Brugge på 2-0 midtvejs i første halvleg, og efter to assister satte den danske stjerne så prikken over i'et kort før pausefløjtet, da han langt udefra kanonerede kuglen op i krogen til 5-0. Den danske landsholdsstjerne blev efterfølgende udskiftet i pausen. 

- Enhver, der tager afstemningen om Den Gyldne Støvle (pris, der uddeles til årets spiller i belgisk fodbold, red.) seriøst, bliver snart nødt til at have Skov Olsen på deres liste. Spørgsmålet er, om han stadig spiller fodbold i Brugge, når prisen uddeles - hvilket i skrivende stund stadig er planen, skriver Het Laatste Nieuws. 

- Han er nu oppe på 13 mål og fem assister (i alle turneringer, red.). Den ene smukkere end den anden. 

I ligaen deler Andreas Skov Olsen i øjeblikket tredjepladsen på topscorerlisten med Kasper Dolberg. De to danske landsholdsspillere er begge noteret for syv scoringer indtil videre. Anders Dreyer har scoret seks mål i ligaen.