Benelux Kenneth Jensen

Medie: Dansk landsholdsbobler hænger med næbbet

Foto: Getty Images

Den danske midtbanespiller Casper Nielsen havde håbet på et skifte væk fra Union St. Gilliose denne sommer, men indtil videre er det ikke sket.

Af Kenneth Jensen

Han var en af de største profiler i den belgiske række i sidste sæson, og det er med at smede, mens jernet er varmt, så Casper Nielsen vil gerne til en større klub denne sommer.

Den tidligere EfB- og OB-spiller er interessant for flere klubber efter en forrygende sæson, hvor Union St. Gilloise endte på andenpladsen som oprykker, og det var blandt andet, fordi Nielsen spillede strålende.

Bejlere er der også rigeligt af, men indtil videre er det efter sigende kun Club Brugge der har budt på den 28-årige midtbanespiller. Det bud - omkring 26 millioner kroner - er blevet afvist, og Union St. Gilloise forventer en del mere for en spiller, der stadig har to år igen af sin aftale.

Mediet Voetbalbelgie.be skriver, at danskeren, der er tilbage på træningsbanen, hænger med næbbet, fordi han ønsker at prøve sig af i en større klub og en større liga.

- Det er ikke faldet (det afviste bud, red.) i god jord hos spilleren og hans bagland. Casper Nielsen har startet forberedelserne med Union, men hans ansigt siger meget. Det er bestemt ikke hjerteligt, skriver mediet.

Det kan godt være, at han lige nu er ærgerlig over det mislykkede skifte, men Nielsen var så stærk i sidste sæson, at der burde komme nye bud og muligheder for danskeren, der har skabt sig et flot navn i belgisk fodbold.

Casper Nielsen scorede syv gange i sæsonen og stod for seks oplæg, og hans markedsværdi er - ifølge Transfermakt - på 5,5 millioner euro. Det svarer til 41 millioner kroner.

Nielsen var ikke udtaget til Nations League-kampene i juni, men midtbanemanden blev efterudtaget til landskampene i marts - dog uden at få debut.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.