• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Mustapha Bundu bliver smidt på porten

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Fremtiden for Mustapha Bundu ser ikke ligefrem lys ud i Anderlecht, hvor han ikke længere er ønsket ifølge belgisk medie.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Det har været et par sløje år for Mustapha Bundu efter gennembruddet i 2019/2020-sæsonen for AGF.

Otte mål, 12 assists og en tredjeplads i Superligaen sikrede den lynhurtige kantspiller et stort skifte til Anderlecht i sommeren 2020. Siden er det blot gået en vej for Bundu, og det er nedad.

Lejeophold i FC København og senest AGF var ikke med til at kickstarte karrieren, så nu er den 25-årige offensivspiller tilbage i Anderlecht, hvor han fortsat har to år tilbage af sin aftale.

Står det til den belgiske klub, så er han der angiveligt ikke kontraktlængden ud. Det belgiske medie voetballbelgie.be skriver således, at han sammen med Timon Wellenreuther og Aristote Nkaka ganske enkelt er overflødige.

De skriver samtidig, at de alle tre er sat på transferlisten, hvor enten et salg eller en lejeaftale er en mulighed. Under alle omstændigheder, så tyder det ifølge mediet på, at Mustapha Bundu ikke har nogen fremtid i klubben.

Ifølge et italiensk medie så skulle der være interesse for Mustapha Bundu fra Parma, men indtil videre er han fortsat i Anderlecht, der med andre ord har smidt ham på porten, hvis man skal tro voetballbelgie.be.

Mustapha Bundu står blot noteret for 11 kampe i Anderlecht-trøjen. Han har endnu til gode at score sit første mål for klubben. Lejeopholdet i AGF i sidste sæson endte med tre mål i 22 Superliga-kampe.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.