Michael Reiziger skal træne Dolberg og Schöne i Ajax
Foto: Stuart Franklin/Getty Images
Benelux

Michael Reiziger skal træne Dolberg og Schöne i Ajax

Den tidligere landsholds- og Ajax-spiller Michael Reiziger er udnævnt til ny midlertidig cheftræner for Ajax. Han tager over efter netop fyrede Marcel Keizer.

Et halvt år. Det var alt, hvad Marcel Keizer nåede at stå i spidsen for Ajax. Den nu forhenværende cheftræner blevet fyret torsdag eftermiddag, og allerede nu er hans afløser på plads. 

I hvert fald en midlertidig en af slagsen. For Michael Reiziger, der har en fortid som spiller i klubben, er blevet udnævnt som cheftræner på den korte bane. Han står i spidsen for holdet, der juleaftensdag møder Willem II.

Reiziger, der også har 72 landskampe for Holland og klubber som FC Barcelona og AC Milan på sit spiller-cv, har senest været træner for klubbens andet-/ungdomshold, Jong Ajax. Med sig får han sin assistent, Winston Bogarde.

Fyrede Keizer overtog cheftrænerposten i sommer, da Peter Bosz skiftede til Borussia Dortmund, og han efterlader Ajax på andenpladsen i den hollandske liga. Holdet har fem point op til PSV Eindhoven på førstepladsen og tre ned til AZ som nummer tre.

Sæsonen er 17 kampe gammel og altså dermed præcis halvvejs. Efter julekampen går Ajax på ferie og skal først spille igen 21. januar, hvilket altså giver ledelsen lidt tid til at finde en permanent afløser for Kasper Dolberg og Lasse Schönes klub.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.