Video : Tipsbladet
Benelux

Mustapha Bundu smides ned på reserveholdet

Den tidligere Superliga-spiller er uønsket i Anderlecht, og han vender retur fra et lejeophold med vished om, at han skal træne med reserver og ungdomsspillere.

Der er dansk træner, dansk direktør og en dansk spiller, men der er ikke brug for en spiller med en fortid i dansk fodbold.

Anderlecht er ved at lave et hold til den kommende sæson, hvor man skal forsøge at ende bedre end den skuffende 11. plads, som klubben sluttede på i sidste sæson.

Så der venter et stort arbejde med at få spillere ind og ud for direktør Jesper Fredberg, der netop har solgt Bart Verbruggen til Brighton og håber på snart at kunne præsentere Kasper Dolberg.

En spiller, som Anderlecht meget gerne vil sige farvel til denne sommer, er kantspiller Mustapha Bundu. 

Den tidligere AGF-spiller har slet, slet ikke formået at slå igennem i Belgien, og nu hvor han vender retur fra et lejeophold i FC Andorra fra LaLiga2, er det med vished om, at han ikke skal træne med førsteholdet.

I stedet skal han træne med Anderlechts ungdomsspillere og reserver, skriver Het Laaste Niuews.

Det skal også Antoine Colassin og Mohamed Bouchouari, der ligesom Bundu har været udlejet i den seneste sæson.

Bundu har kontraktudløb om et år, så Anderlecht forsøger ganske givet at motivere kantspilleren til at skifte klub nu, så man kan spare penge på løn og måske tilmed score en lille transfersum.

I det hele taget er det ikke meget, Anderlecht har fået ud af Mustapha Bundu, som man i 2020 købte i AGF for omkring 20 millioner kroner.

Bare 10 ligakampe står han noteret for i Anderlecht, uden at score eller assistere.

Det er ikke utænkeligt, at der er danske klubber, der gerne vil hente Bundu.