• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Nicklas Pedersen i hård kritik af Gent

Nicklas Pedersen i hård kritik af Gent
Illustration

Nicklas Pedersen er på flere punkter utilfreds med sin arbejdsgiver. Han bryder sig ikke om spillestilen og de mange, mange indkøb.

Af Ole Hoffskov

Nicklas Pedersen var i sidste sæson en kæmpe succes i KV Mechelen, og det blev et skridt på vejen til Gent for den danske landsholdsspiller, som angiveligt blev købt for 15 millioner kroner. I Gent er succesen dog udeblevet for Pedersen.

De mange mål har han ladet blive i Mechelen, og ofte må Pedersen tage til takke med en plads på bænken. Og han erkender, at det er lidt op ad bakke i det belgiske for tiden.

- Jeg scorer ikke nok i øjeblikket, og derfor kan jeg ikke sætte mit stempel som angriber. Jeg fastholder, at jeg traf det rigtige valg (ved at skifte til Gent, red.), men de sidste brikker i puslespillet mangler. Lige nu har jeg ikke det indtryk, at jeg er blevet en bedre fodboldspiller her, siger Nicklas Pedersen til Sport/Voetbalmagazine.

Han er imidlertid heller ikke helt tilfreds med sin arbejdsgiver, som efter hans mening er alt for offensiv på transfermarkedet.

- Gent har en masse gode spillere, men vi er ikke et team endnu. Det kan næsten ikke være anderledes. Vi fik seks nye spillere i vinter, og det er alt for meget på en gang – især fordi der også kom ti nye spillere til før sæsonen, fastslår Nicklas Pedersen.

Gent er placeret i midten af den belgiske række, og Nicklas Pedersen har hjulpet sit hold på vej med fem ligascoringer. Han mener, at holdets spillestil bærer meget af skylden for de manglende mål.

- Meget ofte i denne sæson har vi spillet med lange bolde, og det passer mig ikke. Jeg kan bedst lide at spille langs jorden. Jeg har ofte ondt i nakken, fordi flere hundrede bolde flyver over mit hoved, slutter Nicklas Pedersen.