Nicklas Pedersen i hård kritik af Gent
Illustration
Benelux

Nicklas Pedersen i hård kritik af Gent

Nicklas Pedersen er på flere punkter utilfreds med sin arbejdsgiver. Han bryder sig ikke om spillestilen og de mange, mange indkøb.

Nicklas Pedersen var i sidste sæson en kæmpe succes i KV Mechelen, og det blev et skridt på vejen til Gent for den danske landsholdsspiller, som angiveligt blev købt for 15 millioner kroner. I Gent er succesen dog udeblevet for Pedersen.

De mange mål har han ladet blive i Mechelen, og ofte må Pedersen tage til takke med en plads på bænken. Og han erkender, at det er lidt op ad bakke i det belgiske for tiden.

- Jeg scorer ikke nok i øjeblikket, og derfor kan jeg ikke sætte mit stempel som angriber. Jeg fastholder, at jeg traf det rigtige valg (ved at skifte til Gent, red.), men de sidste brikker i puslespillet mangler. Lige nu har jeg ikke det indtryk, at jeg er blevet en bedre fodboldspiller her, siger Nicklas Pedersen til Sport/Voetbalmagazine.

Han er imidlertid heller ikke helt tilfreds med sin arbejdsgiver, som efter hans mening er alt for offensiv på transfermarkedet.

- Gent har en masse gode spillere, men vi er ikke et team endnu. Det kan næsten ikke være anderledes. Vi fik seks nye spillere i vinter, og det er alt for meget på en gang – især fordi der også kom ti nye spillere til før sæsonen, fastslår Nicklas Pedersen.

Gent er placeret i midten af den belgiske række, og Nicklas Pedersen har hjulpet sit hold på vej med fem ligascoringer. Han mener, at holdets spillestil bærer meget af skylden for de manglende mål.

- Meget ofte i denne sæson har vi spillet med lange bolde, og det passer mig ikke. Jeg kan bedst lide at spille langs jorden. Jeg har ofte ondt i nakken, fordi flere hundrede bolde flyver over mit hoved, slutter Nicklas Pedersen.