Video : Tipsbladet
Benelux

Nu er Club Brugge klar til at sælge Skov Olsen

Kravene fra en købende klub er desuden fastlagt.

Den danske offensivspiller Andreas Skov Olsen har senest været udsat for en del uheld i Club Brugge på det seneste, som handler om skader på et ret ærgerligt tidspunkt på sæsonen.

Det betød eksempelvis, at han ikke kunne være med den belgiske storklubs returkamp i Conference League-semifinalen mod Fiorentina. Det er nu medvirkende til, at de gerne vil af med ham. Det skriver det belgiske medie Het Laatste Nieuws.

Her bliver det endvidere understreget, at de til sommer er klar til at sælge ham, men at det gerne skal være i overensstemmelse med danskerens markedsværdi. Derfor bemærkes det, at en god afslutning på sæsonen vil hjælpe ham meget.

Det vil eksempelvis være med til at sikre ham en plads på Kasper Hjulmands EM-hold, som kan være med til at forstærke mulighederne for et salg yderligere, hvis han også skulle brage igennem til slutrunden.

Lige nu vurderes han til en værdi på 135 millioner kroner af Transfermarkt.

Andreas Skov Olsen har i denne sæson lavet 12 mål i 30 kampe, men han har på det seneste været ramt af skader, som også holdt ham ude i den første kamp mod Fiorentina samt en række liga-kampe.

Det gjorde sig også gældende i de to kampe mod græske PAOK, hvor han i forbindelse med udekampen rejste hjem til Danmark. Læs mere om det her.

Skov Olsen kom til Club Brugge i januar 2022 fra Bologna, og han har kontrakt med belgierne frem til sommeren 2026.