Video : Tipsbladet
Benelux

Officielt: 1. divisionsprofil tager til Belgien

Jeppe 'Jeppe-ja tak' Erenbjerg skal måske vænne sig til at blive kaldt 'Jeppe-Ja, dank je'.

Tipsbladet kunne tidligere på onsdagen afsløre, at 1. divisionsprofilen Jeppe Erenbjerg var tæt på et skifte til belgiske Zulte Waregem, og det er nu noget, som er faldet endeligt på plads for ham.

Det bekræfter hans nu tidligere klub B.93 på deres hjemmeside.

Her fortæller sportsdirektør Martin Møller Jensen om transferen til 

- Jeppe har spillet i B.93 altid, har været igennem både andetholdet og Akademiet, inden han blev rykket op på førsteholdet som 17-årig. Han har efter sin første sæson spillet imponerende 142 kampe i træk og har især de seneste to sæsoner været en helt afgørende profil for os, siger han og fortsætter:

- De fleste med 93-hjerte husker kampen om oprykning i foråret ‘23, hvor Jeppe gik forrest, da det hele skulle afgøres - med mål, assist og straffespark i samtlige af de sidste fem slutspilskampe, lyder det fra B.93-sportsdirektøren.

Han bemærker desuden også hvor hurtigt, det gik for Erenbjerg i hans første sæson i den næstbedste danske række.

- I denne sæson har han efter få måneders tilvænning vist, at han også er en profil i NordicBet Ligaen, og der har gennem længere tid været stor interesse for ham fra ind- og udland.  Det er en transfer, som vi alle kan være stolte af. Vi glæder os til at se ham tage Belgien med storm, fortæller B.93-bossen.

I den seneste sæson rykkede Zulte Waregem ud af den bedste belgiske række.

Ifølge Tipsbladets oplysninger er det en handel, som indbringer B.93 to millioner kroner.