• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Onuachu-salg på vej? Genk udpeger en afløser

Foto: Getty Images

Belgiske Genk gør klar til et salg af nigerianske Paul Onuachu.

Af Kenneth Jensen

Han har scoret 32 gange i denne sæson, nigerianske Paul Onuachu, og det er med at smede, mens jernet er varmt. Og det har både angriberen og Genk tænkt sig at gøre.

Den tidligere FC Midtjylland-angriber får muligheden for at flytte til en stor adresse denne sommer, og Genk er ved at arbejde i kulissen på mulighederne, hvis Onuachu som forventet skydes afsted.

Det er Het Laatste Nieuws, der skriver, at Genk lurer på Mbwana Samatta fra Aston Villa som afløser. Han er aktuelt udlejet til Fenerbahce, hvor han blot har scoret fem gange i 27 ligakampe.

Angriberen, 28 år, har en fortid i netop Genk, der i januar 2020 solgte ham for omkring 75 millioner kroner til Aston Villa. Men han har ikke for alvor slået til, og derfor er det, at han er blevet udlejet til Fenerbahce.

Hvis han skal tilbage til Genk kan det blive lidt tricky, da han 1. juli skifter lejeaftalen ud med en permanent aftale med Fenerbahce. Men det kan man komme uden om, da den tyrkiske klub formentlig gerne sælger med en smule profit.

Paul Onuachu, 26 år, kommer til at blive solgt for et trecifret millionbeløb, så der lander nogle millioner til en afløser. Nogle af de penge, Genk får for Onuachu, ryger videre til FC Midtjylland, der har en videresalgsklausul på angriberen. 

Onuachu slog for nylig en 41-årig gammel rekord - det kan du læse mere om her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020