• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Mads Bye Marboe

Priske: Jeg er ikke manden til at rådgive, men...

Foto: Getty Images

Brian Priske stikker til Antwerp-ledelsen.

Af Mads Bye Marboe

Brian Priske ligner en færdig mand i Royal Antwerp.

Den danske træner har igennem længere periode været under et stort pres, og torsdag tabte holdet nok engang. 2-1-nederlaget til Anderlecht betyder, at Priske og co. står med et point for fire kampe i mesterskabsslutspillet.

Efter kampen erkendte Priske, at det enorme pres har taget hårdt på ham.

- Det slider på dig. Mit hold manglede selvtillid i første halvleg i dag (i går). I anden halvleg fandt de noget, og vi var i stand til at vinde halvlegen. Men I ved det også... Der har været så stort et pres internt og fra jer, medierne, de seneste måneder. I slutspillet har vi været det dårligste hold. Vi har vist, at vi har talent, men selvtilliden er væk.

- Mine spillere mangler tro på hinanden og på fodbolden. Det har været en lang sæson. I de afgørende faser i den ordinære sæson stod vi sammen som gruppe, men vi har været nødt til at høre på en masse kritik, siger han til Het Laatste Nieuws.

Tidligere på sæsonen kom det endda så vidt, at formand Paul Gheysens kom i omklædningsrummet og skældte ud efter en kamp.

- Vil jeg råde bestyrelsen til ikke at gøre det i fremtiden? Jeg er ikke manden til at rådgive dem, men det, der skete for et par måneder siden, er bare et faktum. Jeg er nødt til at holde fokus på mit arbejde.

Royal Antwerp har to kampe tilbage af sæsonen.