Video : Tipsbladet
Benelux

Riemer angriber dommer: Han er i centrum hver gang

Anderlecht tabte lørdag aften et skridt i mesterskabskampen, da man tabte med 1-2 mod Genk, der scorede på et tvivlsomt straffespark i sidste minut af opgøret.

De var på vej mod et brugbart point, men danskerklubben Anderlecht smed det hele til sidst i opgøret mod Genk, som man endte med at tabe med 1-2.

Og det nederlag gjorde ondt på Anderlecht-holdet, der tabte efter en handssituation og et straffespark. Et noget så tyndt straffespark, skal det siges.

Brian Riemer, cheftræner for Anderlecht, var efterfølgende godt og grundigt sur på dommer Jonathan Lardot, som på et pressemøde efter kampen fik en bredside af den danske cheftræner.

- Det er det samme, som jeg har set så mange gange tidligere i den her liga. Endnu en gang er det en katastrofe. Det er aldrig nogensinde et straffespark, aldrig!

- Det er en bold, der sparkes fra halvanden meter direkte op på overarmen, som mere eller mindre er inde til kroppen. Jeg ved ikke, hvad han skal gøre?

- Hvordan den her fyr (dommeren) kan ende med at bringe sig selv i centrum hver eneste gang og være så sikker på et straffespark, det er skørt. Men når det er sagt, er det også vigtigt for mig at sige, at det ikke var vores største problem i dag. Vores største problem var vores præstation i første halvleg.

- Det faktum, at vi tabte kampen i 90. minut på et straffespark, er smertefuldt, og jeg mener, det var en forkert beslutning, men det var ikke hovedårsagen til, at vi ikke vandt i dag, sagde Brian Riemer på pressemødet.

Anders Dreyer havde ellers udlignet Genks føringsmål med et kvarter igen af kampen, men så fik Genk altså også scoret til 2-1.

Nederlaget betyder, at Anderlecht nu har fire point ned til Genk på tredjepladsen, mens Club Brugge på fjerdepladsen med 33 point er fem point efter, men også har en kamp i hånden. Union Saint-Gilloise har også en kamp i hånden og er kun tre point efter og ligger aktuelt nummer to.

Med andre ord tyder det på, at der er spænding til det sidste i den belgiske liga.

Så er spørgsmålet bare, om Brian Riemer får en tur i skammekrogen for at kritisere dommeren, eller om den danske træner slipper.