Benelux

Schmeichel kritiseres: Det er anden runde i træk

Kasper Schmeichel får kritik efter Anderlechts 2-1-sejr over Molenbeek.

Kasper Schmeichel er i øjeblikket inde i en periode, hvor den danske landsholdsmålmand bliver udsat for hård kritik.

De fleste danske medier gav Schmeichel dumpekarakter efter 0-2-blamagen mod Nordirland i sidste uge, og nu er der så kritik af den rutinerede målmand i Belgien.

Anderlecht vandt søndag med 2-1 over Molenbeek, men det var en kamp, hvor danskerklubben var bagud i størstedelen af kampen, efter at Xavier Mercier efter et kvarter sendte bolden forbi Kasper Schmeichel.

Der var tale om et yderligt placeret skud, der gik ind via stolpen, men efter slutfløjtet var journalisten Peter Vandenbempt alligevel ude efter Kasper Schmeichel i Sporza Radio. Ifølge Vandenbempt burde den danske målmand i det mindste have kastet sig ned efter bolden.

- Det er anden runde i træk, at Schmeichel ikke reagerer. Mod Gent faldt han bagover, denne gang blev han stående. Nogle gange kaster han sig måske efter en bold, tror jeg, lød det, ifølge Voetbal Nieuws, fra Peter Vandenbempt.

I kampen mod Gent for to uger siden blev Kasper Schmeichel overrumplet af et langskud, hvor den danske målmand heller ikke nåede at reagere.

I søndagens 2-1-sejr over Molenbeek kom Anderlecht tilbage i slutningen af anden halvleg, da Anders Dreyer udlignede på et straffespark, der blev begået på Thomas Delaney.

I tillægstiden scorede Luis Vazquez sejrsmålet, efter at argentineren i første halvleg havde erstattet en skadet Kasper Dolberg.