Video : Tipsbladet
Benelux

Schmeichel nummer to i kæmpe belgisk afstemning

Der manglede kun lidt over én procent af stemmer for Kasper Schmeichel

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel skiftede i sommer fra Nice til Anderlecht, og selvom det ikke blev til et mesterskab med den belgiske storklub efter en spændende slutspurt, så kan han se tilbage på en stor sæson.

Senest er han blevet nummer to i en afstemning om årets spiller i den belgiske liga. Det er ingen ringere end statistik-sitet Transfermarkt, som står bag den.

Her er det hele 1,2 millioner, der har stemt om, hvem der skal løbe med æren, og det endte med at blive Igor Thiago, der tager prisen. Her var det med 17,48 procent af stemmerne for angriberen.

Kasper Schmeichel fik 16,33 procent af stemmer, så der var tale om en meget tæt afgørelse mellem første- og andenpladsen i afstemningen.

Allerede nu står det klart, at Igor Thiago skal videre fra Club Brugge, da han skifter til Brentford i næste sæson. Spekulationerne om Kasper Schmeichels fremtid er da også allerede godt i gang, så det kan være, at de to begge er væk i næste sæson fra den belgiske liga.

Det er ikke det eneste, som Schmeichel kan glæde sig over. Han er nemlig også kommet på årets hold, som Whoscored står bag. Det er han sammen med landsmanden Andreas Skov Olsen, som har været flyvende for Club Brugge, når han har været kampklar.

Interessant nok er Igor Thiago ikke med på dét hold. Deres bud på årets hold er som følger: 

Kasper Schmeichel - Hugo Siquet, Brandon Mechele, Christian Burgess, Maxim De Cuyper - Andreas Skov Olsen, Julien De Sart, Cameron Puertas, Aboubakary Koita - Mohammed Amoura, Kevin Denkey