Video : Tipsbladet
Benelux

Skidt for Skov Olsen: Nødt til at træne selv

Andreas Skov Olsen fik en hovedrolle mandag, men onsdag sad han igen over ved træningen.

Andreas Skov Olsen fik mandag de sidste 26 minutter af Club Brugges kamp i lokalopgøret mod Cercle Brugge, hvor det blev til et 1-1-resultat efter en scoring fra netop danskerens side.

Det ser dog ikke udelukkende positivt ud for Skov Olsen, som ikke kunne deltage ved træningen onsdag. Det melder Brugge klubben selv, som peger på, at han derfor måtte træne individuelt.

Det kommer efter, at han blev ramt af en lyskeskade forud for landsholdspausen, som betød, at han måtte melde afbud til de to testkampe mod Schweiz og Færøerne.

Onsdagens træning var desuden også en åben en af slagsen, så fansene kunne kigge med. Det kommer forud for den kommende topkamp mod Anderlecht, hvor Brugge-klubben gerne vil have involvere fansene lidt ekstra.

Der var da også mødt en stor gruppe op om formiddagen for at følge holdets forberedelser til kampen mod Kasper Schmeichel og de andre Anderlecht-danskere.

Foruden Skov Olsen, så var Denis Odoi og Victor Barbera heller ikke med grundet skader.

Den danske offensivspiller har i denne sæson bidraget med 11 mål og fire assister i den bedste belgiske række indtil videre.