Video : Tipsbladet
Benelux

Slagter Ajax: Et lortehold med lortespillere

Rafael van der Vaart slagter den tidligere Ajax-direktør, der ikke har været gode nok.

Ajax befinder sig i en afgrundsdyb krise i øjeblikket. Den hollandske storklub er overraskende næstsidst i Æresdivisionen og har ikke vundet deres seneste seks ligakampe, og altimens er der uro på ledelsesgangene, hvor fodbolddirektør Sven Mislintat for nylig blev afskediget.

Nu retter Rafael van der Vaart, der selv har en fortid i klubben, en kras kritik af netop Sven Mislintats indkøb. 

Den tidligere FC Midtjylland- og Esbjerg fB-spiller mener således ikke, at cheftræner Maurice Steijn råder over en særlig god trup. Tværtimod. 

- Ser du spillere, som Maurice Steijn kan gøre noget med? Det er ikke godt nok. Steven Bergwijn, Steven Berghuis, Brian Brobbey, Kenneth Taylor og Carlos Forbs kan gøre noget, men det passer ikke godt sammen.

- Jeg ser bare et lortehold med lortespillere, og det må Steijn finde sig i. Ajax burde skamme sig over, at Noa Lang og Sergiño Dest spiller for PSV. De to (der har en fortid i Ajax, red.) burde være blevet hentet, især når der blev brugt så mange penge (115 millioner euro, red.), siger Rafael van der Vaart ifølge VoetbalPrimeur.

Der venter to svære kampe for Ajax i den indeværende uge: Først mod Brighton i Europa League, og siden mod topholdet PSV i den hjemlige liga.