Video : Tipsbladet
Benelux

Spår benhård skæbne for Schmeichels rival

Kasper Schmeichel går direkte ind som førstevalget i Anderlecht, forudser klubbens tidligere målmand.

Kasper Schmeichel er tiltrådt i Anderlecht, og dermed starter et nyt fodboldliv for den danske landsholdsmålmand, der på sidstedagen af transfervinduet kappede båndene til Ligue 1-klubben Nice.

I Bruxelles bliver Kasper Schmeichel en del af en stor danskerenklave, der på banen også består af Thomas Delaney, Anders Dreyer og Kasper Dolberg, mens Brian Riemer er cheftræner og Jesper Fredberg sportschef.

Kasper Schmeichel er taget til Anderlecht med det sigte at få masser af spilletid, og det skal han nok få, vurderer den tidligere Anderlecht-keeper Silvio Proto, der samtidig kalder det en hård skæbne for Maxime Dupé, der formentlig bliver reduceret til andetvalg efter Schmeichel.

- Efter min mening er der ingen som helst tvivl - Schmeichel bliver fast mand og spiller allerede mod Kortrijk på søndag. Med det CV, han har, er Kasper Schmeichel ikke udset til at være reserve, og det er hårdt for Dupé, hvis skæbne nu ser ud til at være beseglet på forhånd, siger Silvio Proto til SudPresse.

Kasper Schmeichel har underskrevet en et-årig aftale med Anderlecht og spiller angiveligt for en meget lav løn i den belgiske klub - læs mere her