Video : Tipsbladet
Benelux

Spår kortvarigt ophold i Anderlecht for Dolberg

Kasper Dolbergs ophold i Anderlecht bliver en kort fornøjelse, hvis danskeren genfinder sit tidligere niveau. Sådan lyder vurderingen fra Jesper Fredberg inden aftenens sæsonpremiere.

Der venter en spændende kamp for Kasper Dolberg i aften, hvor den belgiske liga sparkes i gang med et opgør mellem Union St. Gilloise og Anderlecht. 

Efter et par svære år skal angriberen, der har spillet 40 landskampe for Danmark, forsøge at få gang i karrieren igen efter skiftet fra Nice til Anderlecht. 

Den belgiske klub har betalt 45 millioner kroner for Kasper Dolberg, men Anderlecht-sportsdirektør Jesper Fredberg føler, at Bruxelles-klubben har gjort en god handel. 

- Han kostede meget, men jeg vil ikke kalde ham en dyr spiller. Vi var i stand til at lave en god handel. I de seneste to år har vi ikke set den Dolberg, vi kender, men vi mener, at han passer til den fodbold, Anderlecht spiller, lyder det, ifølge Sporza, fra Jesper Fredberg. 

- Han er en meget bevægelig angriber, meget kølig foran mål, og så er han sulten. Kasper havde mange muligheder, men han valgt Anderlecht. Fordi han er så sulten.

Anderlecht har denne sommer også hentet den argentinske angriber Luis Vazquez i Boca Juniors, men i interviewet med Sporza understreger Jesper Fredberg, at Dolberg i øjeblikket er førstevalget i angrebet. 

- Vazquez er en investering i fremtiden. For hvis Kasper finder sit niveau, så bliver han ikke i Anderlecht i årevis. 

Kasper Dolberg scorede blot ét ligamål i sidste sæson, men danskeren har haft en fin opstart i Anderlecht, hvor han blandt andet har scoret et flot mål mod Ajax i en testkamp.