Video : Tipsbladet
Benelux

To spanske klubber holder øje med Dolberg

Kasper Dolberg har været skarp foran kassen for Anderlecht i denne sæson.

Den danske landsholdspiller Kasper Dolberg har tidligere været forbi spansk fodbold, da han i efteråret 2022 var udlejet til Sevilla. Selvom det var uden den store succes, så har det tilsyneladende ikke afskrækket andre La Liga-klubber fra at være interesseret i ham.

Det melder den tyrkiske transferjournalist Ekrem Konur.

Han peger på, at både Girona og Valencia holder skarpt øje med Dolbergs situation i Anderlecht, som han skiftede til forud for denne sæson. Det gjorde han med et 37 millioner kroners skifte fra franske Nice.

I Valencia kan Dolberg ende som erstatning for Roman Yaremchuk, som er udlejet fra Club Brugge, hvor det ifølge belgiske Voetbalnieuws ikke er åbenlyst, at de kommer til at holde på ham i næste sæson.

Endvidere vil der med Girona i sigte være mulighed for Champions League i næste sæson for den helt store overraskelse i den bedste spanske række i denne sæson, hvor blandt andet det tidligere FCM-flop Artem Dovbyk har bombet løs for dem.

Kasper Dolberg har i denne sæson haft godt med medvind i Anderlecht, hvor han har scoret 12 mål i 25-ligakampe.

I Bruxelles-klubben er han desuden omringet af danskere, da også Kasper Schmeichel, Thomas Delaney, Mads Kikkenborg og Anders Dreyer er i truppen, ligesom cheftræner Brian Riemer og sportsdirektør Jesper Fredberg har dansk pas.