Video : Tipsbladet
Benelux

Stor Dreyer-interesse: Den bliver svær at afværge

Der er allerede kig på erstatningen for ham, forlyder det.

Den danske offensivspiller Anders Dreyer har storspillet i denne sæson for Anderlecht, og der skulle være meget stor chance for et skifte snart.

Det skriver den belgiske avis L'Avenir ser ham som det ideelle sommersalg.

Dreyer kom til Anderlecht fra FC Midtjylland tilbage i januar 2023, og allerede til sommer er der mulighed for, at han altså skal videre til en ny klub. Ved det seneste skifte var prisen omkring 30 millioner kroner grundet en frikøbsklausul i aftalen med FCM.

Og der er dermed udsigt til en stor fortjeneste for Anderlecht, som angiveligt kan se frem til et salg til omkring 90 millioner kroner.

Anderlecht lader i den forbindelse til at være åbne for at sælge danskeren, og med et kommende EM til sommer, hvor han har gode chancer for at blive udtaget, så kan prisen stige yderligere på ham, menes det.

Den fransksprogede belgiske avis bemærker endvidere, at det kan blive svært for Jesper Fredberg og resten af Anderlecht-ledelsen at afværge den interesse, som kan være på vej i sommerens transfervindue.

Erstatningen for ham skulle samtidig også være identificeret i form af den iranske spiller Mehdi Ghayedi, som spiller for Ittihad Kalba i de Forenede Arabiske Emirater. Her skulle Porto og Braga også være interesseret.

Dreyer har i denne sæson spillet 32 kampe med 18 mål og otte assister til følge.