• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Stor kabale: Dansk boss skal af med spillere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der venter et nyt stort arbejde for danske Jesper Fredberg, der denne sommer skal have sagt farvel til flere spillere i Anderlecht-truppen.

Af Kenneth Jensen

De har allerede foretaget sig en del i Anderlecht, siden danske Jesper Fredberg kom til som ny sportslig leder, og nu venter der endnu et vigtigt transfervindue for den tidligere Viborg-chef.

Han har efterhånden fået styr på trænersituationen i klubben, hvor man er trænet af Brian Riemer, der også har fået gode assistenter og specialister omkring sig.

Og nu er næste opgave for Jesper Fredberg at få styr på spillertruppen, skriver Voetbalnieuws.

Efter en skuffende sæson, hvor den belgiske storklub blot blev nummer 11, har Fredberg fået midler at arbejde med i forhold til at hente spillere, som kan forstærke klubben, som Anders Dreyer gjorde det i januar.

Samtidig er der flere, der skal ud, og man håber på, at Shakhtar Donetsk køber Bogdan Mykhaylichenko, FCM Kristoffer Olsson og Feyenoord Timon Wellenreuter - alle tre har været udlejet.

Det samme har Antoine Colassin, der dog ikke har haft specielt stor succes i SC Heerenveen, så ham skal der også findes en løsning på. Han fortsætter næppe i den hollandske klub.

Samtidig er der spørgsmål om keeper Hendrik Van Crombrugge, der er en rutineret og løntung keeper, som har tabt kampen om pladsen i målet hos Anderlecht. Og sådan er der flere rutinerede spillere, som Jesper Fredberg muligvis skal finde nye klubber til.