Foto: Getty Images
Benelux

Sur dansker nægter at spille: Vil tvinge sig væk

Danskerens store skifte til Club Brugge, der gik i vasken, får nu konsekvenser for klubben.

Casper Nielsen har haft en fantomsæson i belgiske Royal Union SG, som endte med en sølvmedalje.

Den danske midtbanespiller var en af holdets bærende profiler gennem hele sæsonen, så der var allerede bud efter ham i vinter. Her afviste han bejlerne for at færdiggøre eventyret med Royal Union SG.

Lovningen fra klubben var derfor et skifte denne sommer. Det så længe også ud til at ske, da Club Brugge meldte sig på banen, men deres bud på 26 millioner kroner blev afvist, da sølvvinderne forlangte mindst 52 millioner kroner for Casper Nielsen.

Så langt ville Club Brugge ikke strække sig, og derfor trak de sig fra handlen. Det har nu fået konsekvenser for Royal Union SG, da en stærkt utilfreds Casper Nielsen nægter at deltage i holdets træningskampe, skriver Het Nieuwsblad.

Midtbanespilleren fortalte ledelsen om sin beslutning for et par dage side, og derfor må holdets nye cheftræner Karel Geraerts undvære danskeren til tirsdagens træningskamp mod amatørklubben Rebecquoise.

Casper Nielsen har deltaget i samtlige træninger under opstarten, men man kan forestille sig, at han ikke vil spille træningskampene for at risikere en slem skade, der besværliggør et stort skifte yderligere.

Tidligere er der i belgiske medier blevet fortalt om stor interesse for den 28-årige midtbanemotor, så der er fortsat muligheder for, at han lander et skifte denne sommer. Lazio er en af de klubber, som er blevet kædet sammen med Casper Nielsen.

Danskeren spillede en stor sæson for Royal Union SG, hvor han scorede syv mål og lavede seks oplæg i 39 ligakampe. Kontrakten udløber i 2024.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.