Video : Tipsbladet
Benelux

Thomas Delaney: Jeg leder stadig efter min rolle

Den danske landsholdspiller leder stadig efter sin plads i truppen hos Anderlecht, fortæller han.

Thomas Delaney har været en skygge af sig selv i det seneste år, hvor han har været ude i kulden i Sevilla og desuden på et noget ulykkeligt lejeophold i Hoffenheim. 

Nu skal danskeren forsøge at finde fodfæste igen hos danskerkolonien i Anderlecht, og sådan noget kan tage sin tid. 

Delaney har startet de to sidste kampe for Bruxelles-klubben, og er desuden kommet tilbage i varmen på det danske landshold, men den tidligere FCK-stjerne mangler stadig at finde sin plads i truppen hos Anderlecht, fortæller han. 

- Jeg er altid meget nærværende, det er min karakter. Men for at lede og hjælpe andre skal jeg først være mig selv. Jeg leder stadig efter min rolle på det her hold, fortæller Delaney ifølge det belgiske medie Walfoot.be.

Anderlecht og Delaney har fået en hæderlig start på sæsonen, hvor blandt andet danske Kasper Dolberg har smurt målstøvlerne med tre scoringer.

På trods af en foreløbig andenplads mener Delaney, at der er plads til forbedringer.

- Klubbens ambitioner er klare. Først nå top seks, og så må vi se. Vi skal udvikle os og tage point på en og samme tid. Vi skal være kritiske over for os selv. Både i Genk og mod Kortrijk var vi ikke gode. Han Der er for meget nervøsitet i holdet, og vi laver fejl, fortæller han. 

Anderlechts seneste kamp mod bundproppen fra Kortrijk endte 2-2.