• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

- Vi lader Casper Nielsen være i fred

Foto: Getty Images

Dansker står i en speciel situation i Belgien denne søndag.

Af Ole Hoffskov

Et vanvittigt drama kommer til at udspille sig i Belgien om et par timer.

Med én runde tilbage har tre hold chancen for at blive mestre - Royal Antwerp, Union St. Gilloise og KRC Genk. De to førstnævnte klubber har 46 point, mens Genk har 45 point.

Det eneste hold i mesterskabsslutspillet, som er uden chance for at løfte pokalen, er Club Brugge, men danskerklubben kan til gengæld blive spille en afgørende rolle, når de møder Union St. Gilloise på udebane samtidig med, at KRC Genk får besøg af Royal Antwerp.

Med en sejr kan Club Brugge ødelægge mesterskabsdrømmen for Union St. Gilloise, og det bliver en helt særlig kamp for danske Casper Nielsen, der i sidste sæson tørnede ud for netop Union St. Gilloise og kender de fleste spillere på holdet.

Blandt andre målmanden Anthony Moris.

- Vi har ikke sendt nogle beskeder til ham (Casper Nielsen, red.) i denne uge. Vi lader ham være i fred. Alle skal have lov til at have deres forberedelse til kampen, siger Moris til Het Nieuwsblad.

Club Brugge-træner Rik De Mil erkender, at det er en speciel situation for Casper Nielsen at stå i. Club Brugge selv har ikke noget at spille for mod Union St. Gilloise.

- Jeg stiller ikke mig selv nogen spørgsmål om hans situation. Hans forberedelser til kampen har været, som de skal være. Han har vist hele ugen, at han virkelig gerne vil spille kampen, og i den henseende har han været en eksemplarisk professionel. Casper vil gerne spille, og han vil gerne vinde, fastslår Club Brugge-træneren.

Casper Nielsen ventes at starte på banen for Club Brugge.