• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

0 minutter til dansker: Nu forklarer træner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jacob Steen Christensen har fortsat sin Bundesliga-debut til gode efter sommerskiftet.

Af Victor Risager

Jacob Steen Christensen skiftede i sommer FC Nordsjælland og Superligaen ud med FC Köln og Bundesligaen, og på papiret lignede det et skifte, der ville give øjeblikkelig spilletid til den danske midtbanespiller.

FC Köln vinkede således farvel til den defensive midtbanespiller Ellyes Skhiri i sommer, og “Jaxe” lignede en oplagt afløser.

Sådan er det ikke gået.

22-årige Jacob Steen Christensen spillede sæsonens første kamp i pokalturneringen, men siden har han slet ikke været i aktion for FC Köln og har dermed fortsat sin debut i Bundesligaen til gode.

Til Express forklarer cheftræner Steffen Baumgart, hvorfor det forholder sig sådan.

- Det, han mangler, er intensitet. Det er en udvikling, som man ikke kan gennemgå fra den ene dag til den anden, siger han.

- Vi taler meget med ham. Drengen lytter godt og forsøger at implementere de ting, vi fortæller ham. Han gør det ikke dårligt, men når man kommer til et nyt hold, skal man vænne sig til en del ting. 

Christensen, der var en stor profil for FC Nordsjælland i sidste sæson, har kontrakt med FC Köln til sommeren 2026, og mon ikke han snart får sine første minutter i Tysklands bedste række.