Video : Tipsbladet
Bundesliga

Afslører rørende Bo Svensson-tale: Nedslået trup

Mainz 05's sportsdirektør har nu sat ord på Bo Svenssons exit.

Efter nul sejre i sæsonens første ni spillerunder ligger Mainz 05 aktuelt sidst i Bundesligaen, og det fik torsdag den konsekvens, at Bo Svensson er færdig som cheftræner i den tyske klub. 

Dagen derpå har Mainz-sportsdirektør Christian Heidel sat ord på danskerens exit. 

- Jeg har prøvet et par gange at sige farvel til en cheftræner. Det er aldrig rart. Men det her gjorde ondt på alle. Det minder mig en smule om dengang, vi sagde farvel til Jürgen Klopp. Vi havde alle en klump i halsen, lyder det, ifølge Sport1, fra Christian Heidel. 

Efter beslutningen om at forlade Mainz gav Bo Svensson 'en meget rørende tale' til spillertruppen, lyder det fra sportsdirektøren. 

- Den ramte os alle sammen, fordi vi følte: Det her er en del af Mainz. Jeg har sjældent set et hold være så nedslået, siger Christian Heidel, der endvidere fastslår, at Bo Svensson 'altid vil blive husket som en meget speciel træner i denne klubs historie'. 

Bo Svensson har haft nogle succesfulde sæsoner i Mainz inden problemerne i denne sæson, og ifølge Christian Heidel var der tale om en fælles beslutning om at ophæve samarbejdet. 

- Vi besluttede sammen, at det her var den bedste beslutning. Det her er lysår fra at være en fyring. Det ville vi aldrig have gjort, for vi kunne være kommet igennem det her sammen med Bo. Men vi forstod hans argumenter, og der var intet, vi kunne gøre for at modsige dem, siger Mainz-sportsdirektøren. 

Den 44-årige Bo Svensson blev ansat som cheftræner for Mainz tilbage i januar 2021.