• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Christian Fomsgaard Jensen

Augsburg henter tysker i Lazio

Foto: Getty IMages

Augsburg har hentet det tidligere stortalent Moritz Leitner til klubben fra Lazio. Midtbanespilleren får en kontrakt på fire og et halvt år.

Af Christian Fomsgaard Jensen

Moritz Leitner spillede for Augsburg i sæsonen 2010/2011, hvor han var lejet ud fra Dortmund. Dengang blev den tyske midtbanespiller betragtet som et stort talent, og han var også med til at sikre klubben oprykning til 1. Bundesliga. Nu skifter den 24-årige til Augsburg på en fire og et halvt år lang aftale fra italienske Lazio.

- Hvis vi som FC Augsburg får chancen for at skrive kontrakt med en ung, talentfuld tysk spiller, som allerede har noget erfaring og har demonstreret hans styrker i Bundesligaen, skal vi slå til, siger Stefan Reuter, der er sportsdirektør i klubben til klubbens hjemmeside. 

- Vi er overbeviste om, at Moritz Leitner vil hjælpe holdet i de kommende år. 

Moritz Leitner er ligeledes selv tilfreds med at vende tilbage til tysk fodbold, efter han har været på kontrakt i Lazio i et halvt år.

- Jeg ville udnytte muligheden for at vende tilbage til Bundesligaen, og jeg er glad for at kunne lære holdet at kende og bære FCA trøjen i længere tid, siger Leitner. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus