Foto: Getty Images
Bundesliga

Avis: Dansk stortalent utilfreds i Tyskland

Det er blevet til få kampe i sin første sæson i tysk fodbold. Det skyldes blandt andet skader, men stortalentet Wahid Faghir vil have mere, mener tyske Bild at vide.

Han blev solgt for mange millioner kroner i sommer, stortalentet Wahid Faghir, men indtil videre er det ikke meget, den tidligere Vejle Boldklub-spiller har vist i det tyske.

Angriberen, 18 år, scorede godt nok i en af sine første kampe for VfB Stuttgart, men det blev også hans eneste mål i hele sæsonen for det tyske mandskab, der akkurat klarede at undgå at rykke ud af rækken med på sidste spilledag.

Men Faghirs lovende start i klubben blev afløst af en lang periode, hvor han enten var skadet eller med reserveholdet, og derved blev den første sæson i det tyske ikke, som han kunne have håbet.

Og den store Bild fortæller nu også, at danskeren - i øvrigt sammen med sin 18-årige kollega Ömer Beyaz - slet ikke var tilfreds med sæsonen og det, de fik ud af den.

- En ting står klart: De to unger stjerner er utilfredse og ønsker mere spilletid i den nye sæson, skriver Bild.

Senere skriver mediet om de to, at der stadig er tro på, at de lykkes:

- Hos VfB er de stadig overbeviste om deres potentiale. For at få det frem overvejer man, om de skal udlejes, skriver Bild.

Danske Wahid Faghir, der fylder 19 år næste måned, er lige nu ved at komme sig efter en meniskoperation. Han spillede i sidste sæson bare seks Bundesliga-kampe for Stuttgart.

Angriberen har kontrakt med den tyske klub frem til sommeren 2026.