Foto: Getty Images
Bundesliga

Avis: Helt utænkeligt Jonas Wind-salg

Der er ingen chance for, at Wolfsburg er klar til at sælge topscorer Jonas Wind i januars transfervindue.

Jonas Wind er lige nu blandt de hotteste angribere i tysk fodbold, og lørdag scorede den danske landsholdsspiller sit mål nummer ni i Bundesligaen i denne sæson, da han lige akkurat fik skrabet bolden ind over stregen mod RB Leipzig.

Den tidligere FC København-angriber indtager tredjepladsen på Bundesligaens topscorerliste, og det har vækket Premier League-klubben Fulhams interesse. I sidste uge blev London-klubben kædet sammen med den danske målmaskine.

Til januar åbner transfervinduet som bekendt, og Fulham kan dermed sende et bud afsted til Wolfsburg. Det vil dog være spild af både tid og blæk ifølge Kicker. Den tyske avis skriver, at Wolfsburg har erklæret Jonas Wind for "usælgelig" i det kommende transfervindue. Først til sommer vil klubben lytte til eventuelle bud på den danske topscorer. 

Hovedpersonen selv tager rygterne om Fulham i stiv arm.

- Jeg har læst det, men jeg ved ikke noget, siger Jonas Wind til Kicker og understreger, at der ikke har været nogen kontakt mellem ham og Fulham, der er nummer 15 i Premier League.

Wolfsburg købte Jonas Wind for 90 millioner kroner af FC København, og han har kontrakt med Bundesliga-klubben frem til sommeren 2026.