• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Karl Dorph Søe

Avis: Nu har de budt på Jesper Lindstrøm

Foto: Getty Images

Ifølge den tyske avis Bild er der nu blevet afgivet et konkret bud på Bundesliga-danskeren.

Af Karl Dorph Søe

Rygterne har i lang tid svirret om danske Jesper Lindstrøm, der er blevet sat i forbindelse med adskillige europæiske topklubber. 

Danskeren har været meldt til klubber som Arsenal, Liverpool, Napoli og Leipzig, og nu er der angiveligt kommet et konkret bud på den danske offensivspiller. 

Ifølge den tyske avis Bild har Leipzig, der møder Frankfurt i den tyske pokalfinale lørdag, budt 25 millioner euro svarende til 185 millioner kroner på den tidligere Brøndby-profil. 

Eintracht Frankfurt har dog ifølge avisen afvist tilbuddet, da klubben kræver mellem 220 og 300 millioner kroner for danskeren.

Det kan dog blive svært for Frankfurt-boss Markus Krösche at holde på danskerne, der angiveigt er meget opsat på at spille Champions League næste sæson. 

Det kan danskeren få mulighed for, hvis han skifter til Leipzig, der netop har sikret sig tredjepladsen i Bundesligaen. 

Skifter han til den vesttyske klub, ville han ogsåmøde et velkendt ansigt i danske Yussuf Poulsen, der har spillet i klubben i næsten et årti. 

Leipzig skal dog hoste op med nogle flere penge, hvis de vil have nallerne i danskeren, der stadig har tre år tilbage på kontrakten i Frankfurt.

Skulle Lindstrøm blive solgt for de før omtalte summer, vil han med al sansynlighed blive den dyreste danske fodboldspiller nogensinde. 

I skrivende stund er Joachim Andersen den dyreste dansker, han blev solgt til Crystal Palace i 2019 for 225 millioner. 

Hvis Jesper Lindstrøm ender med at rykke til RB Leipzig, er der formentlig også stor glæde i Brøndby IF. Den danske klub får ifølge Bild 15 procent af et videresalg, så der lander potentielt også mange millioner på den københavnske vestegn denne sommer.