Video : Tipsbladet
Bundesliga

Bænket af Jess Thorup: Jeg er utilfreds!

Angriber er røget på bænken under Jess Thorup i Augsburg, og han er mildest talt skuffet.

Jess Thorup har fået en blændende start i FC Augsburg. To sejre og to uafgjorte i fire kampe har løftet klubben fra at være en del af bundstriden til at være i midten af tabellen.

Det er dog ikke alle i Augsburg, der er glade for, hvad der er sket under den danske træner.

Angriber Dion Beljo er således røget på bænken og har blot fået godt og vel 20 minutters spilletid fordelt på to indhop under Jess Thorup, efter at han ellers fik en masse spilletid under den tidligere træner i starten af sæsonen. Og den udvikling er Dion Beljo decideret utilfreds med.

- Siden den nye træner Jess Thorup kom i stedet for Enrico Maassen, spiller jeg næsten ikke overhovedet. Jeg har spillet i alt tyve minutter i fire kampe. Jeg er utilfreds og skuffet! Efter sommeren var alt fint, og jeg klarede mig rigtig godt på banen. Jeg har stadig selvtillid, men jeg får ikke minutter. Jeg fortjener simpelthen mere, siger den kroatiske angriber ifølge 24sata.

Han tilføjer, at han talte med Thorup for første gang forleden dag.

- Vi talte sammen for første gang, før jeg tog til Vinkovci på ferie. For første gang siden han kom, satte vi os og snakkede. Jeg spurgte, hvad problemet er. Jeg fik ikke et specifikt svar, så jeg ved det ikke selv, lyder det.

Dion Beljo, 21 år, står noteret for i alt 28 kampe for FC Augsburg. Næste mulighed for spilletid er lørdag mod Union Berlin.