• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Barca og Real Madrid lurer på tidl. BIF-assistent

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge den store tyske avis Bild er FC Barcelona, Real Madrid og to Bundesliga-klubber blandt dem, der holder et vågent øje på Matthias Jaissle.

Af Anders Dehn

Matthias Jaissle har gjort kometkarriere, siden han var assistenttræner for Alexander Zorniger i Brøndby IF. Nu bliver han scoutet af nogle af verdens største klubber, skriver avisen Bild.

Der skulle angiveligt være tale om FC Barcelona og Real Madrid i Spanien og Bundesliga-klubberne Eintracht Frankfurt og Hertha Berlin.

Den blot 33-årige Jaissle kom til Brøndby som Zornigers assistent i 2017 og blev der til 2019. Derefter blev han U18-træner i RB Salzburg, hvilket han forblev til marts i år. Siden er det gået rigtig stærkt.

Først overtog han jobbet som cheftræner for Red Bull-farmerklubben FC Liefering, hvor han blot nåede at være i tre måneder, inden Salzburg skulle bruge en ny cheftræner i sommer. Det job fik Jaissle.

Her kan man ikke sætte en finger på resultaterne hidtil. Salzburg har spillet 17 kampe under Jaissle, vundet 15 og spillet to uafgjort. Det er angiveligt en af grundene til, at førnævnte klubber holder øje med ham.

Matthias Jaissle er dog ikke meget for at tale om fremtiden.

- Indtil videre har jeg ikke haft en karriereplan, og jeg kommer ikke til at lægge en nu. Jeg laver altid i nuet. Og lige nu har jeg det rigtig sjovt med det her hold og at være i stand til at arbejde i den her klub og den her by, siger træneren.

I aften får han chancen for at vise sig frem for det tyske publikum, når Salzburg møder Wolfsburg i Champions League.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020