Bayern München høster The Double efter målrig pokalfinale

Lørdag aften vandt Bayern München den tyske pokalturnering DFB Pokal efter en målrig finale mod Bayer Leverkusen.

Bayern München kan både kalde sig tyske mestre og pokalvindere, da de lørdag vandt pokalfinalen i DFB Pokal med 3-1 over Bayer Leverkusen.

Den tyske storklub vinder dermed den tyske pokalturnering for andet år i træk, mens Leverkusen for tredje gang i klubbens historie må nøjes med sølvmedaljen.

Allerede fra begyndelsen af kampen kom Bayern München foran med 1-0 på et mål af David Alaba i det 16. minut.

Små ti minutter senere gjorde Serge Gnabry det til 2-0 på et oplæg fra Joshua Kimmich, hvorfor Leverkusen for alvor var under pres.

Efter pausen skulle det vise sig at blive værre endnu for Leverkusen, da måltyven Robert Lewandowski sendte bolden i nettet på en assist fra selveste keeper Manuel Neuer.

Leverkusen svarede dog hurtigt igen med en reducering til 3-1 på et mål af Sven Bender, så håbet om en udligning stadig levede i opgøret.

Kort før tid blev håbet dog slukket. Lewandowski hældte polsk salt i såret hos Leverkusen-spillerne med scoringen til 4-1.

Selvom Leverkusen endnu en gang fik reduceret på et straffesparksmål af Kai Havertz i overtiden, så kunne Bayern München kalde sig tyske pokalvindere med en sejr på 4-2.