Bundesliga Ole Hoffskov

Bayern-stjerne nægtede at spille: En skændsel!

Foto: Getty Images

Bayern München-spiller afviste at spille lørdagens kamp mod Wolfsburg.

Af Ole Hoffskov

Jonas Wind og Robert Lewandowski spillede hovedrollerne, da VfL Wolfsburg og Bayern München tørnede sammen i Bundesligaen lørdag. Danskeren scorede et flot mål, mens den polske verdensstjerne bekræftede, at han forlader Bayern München.

Én, der end ikke spillede en rolle som statist, var Bayern Münchens forsvarsspiller Niklas Süle.

Den 26-årige forsvarsspiller forlader storklubben efter denne sæson, når hans kontrakt udløber, og han var ikke tiltænkt en plads i opgøret mod Vfl Wolfsburg. Det kunne han alligevel have fået, men Niklas Süle afviste at spille kampen.

Det var egentlig planen, at Julian Nagelsmann kun ville udtage spillere, som også er Bayern-spillere i næste, men da Marcel Sabitzer måtte melde fra med en skade, tilbød træneren Süle en plads i truppen. 

- "Niki" var ikke følelsesmæssigt til stede ved træningen. Jeg spurgte, om han ville med til Wolfsburg, men han sagde nej, fordi han ikke havde forberedt sig på det. Derfor lod vi ham blive hjemme, forklarer Nagelsmann.

Niklas Süles afvisning møder massiv kritik i den tyske presse.

- Süles holdning er en skændsel, da han får otte millioner euro (60 millioner kroner) om året i løn. Det er cirka 170.000 (1,2 millioner) pr. kamp, skriver Bild. 

Niklas Süle skifter til Borussia Dortmund efter denne sæson.