Bayern-ydmygelse af Skov og Bruun Larsen afbrudt af fan-banner

Bayern München ydmygede her til eftermiddag Hoffenheim med en voldsom sejr på 6-0 over Hoffenheim med Robert Skov og Jacob Bruun Larsen. Kampen blev afbrudt efter 80 minutter, efter at Bayern-fansene holdte et banner op med fornærmelser og trusler mod Hoffenheims ejer.

Hoffenheim - der stillede med både Robert Skov og Jacob Bruun Larsen fra start - fik sig en alvorlig snitter, da de her til eftermiddag led et 6-0-nederlag hjemme på Rhein-Neckar-Arena. Kampen udviklede sig mod slutningen til en farceagtig affære, efter Bayern-fansene holdte bannere op med fornærmelser mod Hoffenheims ejer.

Det gik galt for hjemmeholdet efter blot 2 minutter, da målhelten fra i onsdags, Serge Gnabry, bragte Bayern i front på oplæg af Thomas Müller. Få minutter senere var føringen fordoblet, da Joshua Kimmich køligt sendte bolden i mål uden fra feltet. 2-0 til Bayern.

Der var blot spillet 15 minutter, da der blev scoret til 3-0 - her var det hollandske Joshua Zirksee, der modtog et fint indlæg fra Gnabry, tog et fikst træk og derefter let kunne sende bolden forbi Oliver Baumann i Hoffenheim-målet.

Katastrofen fortsatte, da Phillipe Coutinho efter 34 minutter gjorde det til 4-0 med en afrettet afslutning fra kanten af feltet. Kort efter pausen blev brasilianeren så dobbelt målscorer, da han sendte Benjamin Pavards indlæg i kassen. Leon Goretzka færdiggjorde ydmygelsen efter 62 minutter, da han køligt chippede bolden over Baumann fra en fri position.

Efter knap 80 minutter, tog kampen så en surrealistisk drejning, da Bayern-fansene holdte et banner op, der blandt andet kaldte Hoffenheims ejer for 'ludersøn'. Det fik Bayern-træneren til at storme over til egen fans for at stoppe dem, inden der opstod tumult - dommeren valgte til sidst at stoppe kampen i omkring femten minutter.

Da kampen blev genoptaget, valgte spillerne at spille bolden rundt mellem hinanden, uden for alvor at spille kampen seriøst. De sidste 10 minutter af kampen, stod alle spillerne midt på banen, og ventede på, at tiden løb ud, før kampen blev fløjtet af efter 88 minutter.