Video : Tipsbladet
Bundesliga

Bendtners skræktid: Wolfsburg-træneren løj for mig

Det blev til en særdeles hård til for Bendtner i tysk fodbold.

Nicklas Bendtners tid i Wolfsburg blev ikke den helt store oplevelse for ham, og særligt forholdet til cheftræner Dieter Hecking var bestemt ikke det bedste.

I et interview på Viaplay i Offside fortæller Bendtner om, hvordan han med sine egne ord 'mistede sig selv'.

- Jeg falder ud med træneren, og træneren lyver overfor mig, og vi mister lidt respekten for hinanden. Det gør den, fordi han lyver overfor mig, siger Bendtner.

Han peger på, at det blandt andet kunne være, at træneren kunne sige, at hvis man gjorde det godt i den kamp, så har man i hvert fald de næste fem.

- Sådan nogle ting, hvor han lader ens håb og hårde arbejde komme op, for så at  komme ned, siger han fortsætter:

- Han satte mig til at træne alene i flere omgange, og jeg skulle træne to gange alene, hvor de andre skulle træne én gang. Hvor jeg bare skulle løbe ture rundt om banen. Alle de der ting. Uden nogen grund. Så det blev en vanskelig situation, lyder det fra Bendtner.

Da den ophæves havde han et halvt år, hvor han ikke kunne spille fodbold, og han peger på, at han i den tid 'hyggede sig', og tog det hele i eget tempo.

Bendtner var i Wolfsburg fra sommeren 2014 til sommeren 2016, hvor han blev løst af kontrakten, og efter det halve år skiftede landsholdsbomberen til norske Rosenborg.