Video : Tipsbladet
Bundesliga

Bo Henriksen før Leipzig: Sådan slår vi dem

Planen er klar for den danske Mainz-cheftræner.

Bo Henriksens Mainz-mandskab gik på landsholdspause med en sejr på 2-0 over Bochum, som betyder, at de nu ikke længere ligger til direkte nedrykning. I stedet har de, hvis de ender på 16. pladsen, chancen med to playoff-opgør mod nummer tre fra 2. Bundesliga.

Næste opgave for dem er mod Leipzig, og her er Henriksen klar over, hvad der venter. Det fortæller han til Kicker.

- Selvfølgelig spiller vi igen mod et tophold, men det er Leverkusen også. Og der var vi tæt på at få et point. Derfor foretrækker vi at sammenligne det kommende opgør i Leipzig, siger han og fortsætter:

- Vi kender selvfølgelig Leipzigs klasse - men vi tager alligevel derhen for at vinde. Afgørende for succesen er hårdt arbejde, præstation og vindermentalitet. Hvis alt dette er på plads, har vi altid en chance, uanset hvem vi spiller imod, lyder det fra Bo Henriksen.

I landsholdspausen har han desuden kunne se sin spiller Jae-sung Lee score for Sydkorea i deres kamp mod Thailand, og han har da også en lille hyldest klar til ham.

- Han er en fighter, der går igennem ild og vand for os. Man kan altid stole på ham, selvom han ikke er manden med de store ord. Han viser det bare på banen. Det elsker jeg, fortæller Henriksen.

Derudover bemærker han, at Lee ikke selv er en mand af store ord, men at han viser det på banen.

Kampen mod Leipzig spilles lørdag.